De sleutel is om een ​​behoorlijke lengte in het midden op te sporen, te kort en te lang. Je eigen neiging en stijl spelen ook een grote rol bij de lengte die je kiest. Een paar groepen dragen graag uitzonderlijk korte kettingen (chokers) en sommigen houden misschien van kettingen die laag hangen. Onze bekendste lengtes liggen tussen 20" en 24".

Bovendien speelt het specifieke type ketting of ketting een rol in welke lengte ideaal is. Tenniskettingen worden bijvoorbeeld meestal gedragen op 18-20 "maar Cubaanse kettingen worden meestal rond 20-24" gedragen. Eindelijk houdt het verband met het communiceren van je gedachten en het kiezen van wat je het leukst vindt.

Deze afbeelding geeft je een idee van hoe een ketting van 20", 24" en 28" eruit zal zien. Ervan uitgaande dat de lengte van de ketting die je nodig hebt hier niet wordt weergegeven, gebruik je deze als regel om een ​​meter te krijgen. Denk eraan, een 20" ketting zal niet bij iedereen identiek lijken. Een ketting van dezelfde maat zal verder naar beneden hangen bij iemand die bescheidener is dan bij iemand die veel groter is.

Kettinglengtegids / grafiek