Ben je op zoek naar een tennisarmband die is bezet met oogverblindende Lavindrey-kristallen voor een sprankelende, verfijnde en toch elegante look? Dan zijn tennisarmbanden zeker het juiste item voor uw sieradencollectie. Tennisarmbanden zijn al eeuwenlang erg populair vanwege hun simplistische aard, en toch is het het ideale, universeel geaccepteerde unisex-item, vaak gedragen door beide geslachten. Tegenwoordig is de markt voor dit type armband vrij breed geworden, waardoor mensen kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan armbanden die zijn gemaakt van een groot aantal materialen, waaronder goud, zilver en natuurlijk Swarovski-kristallen. Het belangrijkste om te onthouden bij het kopen van dit soort armbanden is ervoor te zorgen dat het materiaal van hoge kwaliteit en duurzaam is en dat het geen huidirritatie veroorzaakt.

Wat is een tennisarmband?

Een tennisarmband kan van twee soorten zijn: volledige bezel of halve bezel. Een tennisarmband met volledige bezel heeft een ononderbroken massieve band met ten minste één opening aan elke kant. Armbanden met halve rand hebben een sluiting met drukknopen of knopen, maar geen opening aan de zijkanten. Deze stijl is zo ontworpen dat de helft van de band zichtbaar is terwijl het andere deel gesloten blijft. Een instelling met halve rand resulteert in een hogere prijs omdat de blootgestelde helft van de band van veel hogere kwaliteit is dan de instelling met halve rand.

Roségoud en witgoud zijn waarschijnlijk de meest gebruikte materialen om een ​​tennisarmband te maken. Meestal gebruiken deze tennisarmbanden roségoud of witgoud als metaal. Dit metaal is erg populair omdat het makkelijk te verwerken is tot vormen en dessins en verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Veel mensen geven er de voorkeur aan om tennisarmbanden te kopen die een combinatie van roségoud en witgoud bevatten om hun mogelijke duurzaamheid verder te vergroten. Sommige mensen willen echter ook een tennisarmband kopen die alleen geelgoud bevat. Als dit het geval is, moet u ervoor zorgen dat het gele goud hypoallergeen is, wat betekent dat het geen huidallergieën veroorzaakt.

Naast de materiaalsamenstelling van je tennisarmbandstijlen, zijn er nog een paar andere factoren waarmee je rekening moet houden. U wilt ervoor zorgen dat diamanten zijn inbegrepen. U moet altijd diamanten kiezen die binnen het bereik van vier tot vijf karaat vallen, aangezien diamanten een zeer belangrijke rol spelen in het uiterlijk en de waarde van uw armband. Daarom raden we u aan om uit de buurt te blijven van diamanten die zich in het lagere bereik van vijf karaat bevinden, aangezien deze diamanten minder duur zijn en niet zoveel bijdragen aan de totale waarde van uw juweel. U kunt ook op zoek gaan naar verschillende soorten diamanten, aangezien de meeste diamanten tegenwoordig verkrijgbaar zijn in ronde, smaragdgroene, prinsessen-, stralende of ovale vormen.

De laatste factor waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw tennisarmbanden, is de sluiting. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten sluitingen op de markt, dus het zou geen probleem moeten zijn om er een te vinden die bij je smaak en stijl past. Veel mensen kopen graag polsbandjes met een elastische band aan de bovenkant, waardoor de armband tijdens je trainingen om de pols blijft zitten. Andere populaire armbandsluitingen zijn klittenband, dat gemakkelijk kan worden verwijderd, en magnetische sluitingen die niet hoeven te worden genaaid. Zolang u een sluiting kunt vinden die aan uw behoeften voldoet, is er geen reden waarom u geen sluiting zou kiezen die een vleugje klasse toevoegt aan uw polsbandje.

Tennisarmbanden kunnen bij bijna elke outfit in je garderobe gedragen worden. Dus of je nu een outfit probeert te matchen met je polsbandje. Of je probeert een outfit te laten opvallen. We raden je aan een type sluiting te kiezen dat goed past bij de rest van je garderobe. Hoewel veel mensen bijvoorbeeld een gouden of zilveren veerring aan hun linkerhand dragen, kunnen ze ook besluiten om een ​​kleine saffieren ring aan hun rechterhand toe te voegen. Zo kunnen ze hun armband aan hun rechterhand dragen en toch hun handen verborgen houden. Wat je ook verkiest, vergeet niet om te zoeken naar een sluitingstype dat bij je persoonlijke voorkeur past.

Shop hier een tennisarmband of -ketting!