Als je op zoek bent naar goudkleurige edelstenen, heb je misschien edelstenen gezien met de aanduiding "gold vermeil", "vermeil", "14k vermeil", "18k vermeil", enzovoort. Hier is een kleine verduidelijking over wat dit inhoudt!

Wat is goudvermeil?

Vermeil-stukken zijn een buitengewone optie in tegenstelling tot sterke gouden stukken. De basis is sterk 925 Sterling Zilver met een dikke laag 18K Goud.

De goudtint is precies hetzelfde als een Solid 14K Gold-stuk. Als u het bestedingsplan heeft, is Vermeil de beste aanpak.

Als je een Vermeil-hanger nodig hebt, wordt de ketting ook gemaakt van 925 sterling zilver.

Deze stukken zijn getrapt met '925'.

Waarom is goud vermeil niet hetzelfde als verguld?

Vergulde edelstenen verwijzen naar edelstenen met een vergulding van in wezen 0,5 micron dik. Het heeft geen authentiek zilver nodig om als basismateriaal te worden gebruikt, en gebruikt meestal een minder belangrijk materiaal in het midden. Omdat de beplating zo sierlijk is, zal de gouden schakering onmiddellijk slijten in contrast met goudvermeil. Goudvermeil is beter dan vergulde edelstenen.

Wat betekent "14k vermeil"?

Als je "14k", "18k" of een andere karatage voor "vermeil" ziet, verwijst dit in feite naar hoeveel goud er is: 24k is 99,9% goud, 18k is 75% goud, 14k is 58,3 % en 10k is 41,7%.

Hogere karatage is niet echt beter; onvervalst goud is echt aanpasbaar en geel van kleur, dus het mengen met verschillende materialen versterkt het goud, waardoor het geschikter wordt voor gebruik in sieraden. Door het met verschillende materialen te mengen, verandert ook de toon van het goud, zodat de gele tint niet zo krachtig is.


Is het raadzaam voor mij om vermeil te kopen?

Op het gebied van goudkleurige edelstenen is goudvermeil de versieringen van de beste kwaliteit die u kunt vermijden om sterk goud te kopen. Voor individuen die een bescheiden, eersteklas optie nodig hebben in tegenstelling tot sterk goud, is vermeil jouw antwoord!

Bij LAVINDREY kun je vermeil shoppen.