Een tennisarmband is een polsbandje dat bestaat uit een onevenwichtig exemplaar van juwelen of edelstenen, gekoppeld aan een magere, waardevolle metalen ketting. Gewoonlijk zijn de stenen die voor deze polsbandjes worden onthouden qua grootte, vorm, schaduw en helderheid vergelijkbaar. Aanvankelijk stonden tennispolsbandjes echt bekend als 'lijnjuweelarmbandjes' - maar deze naam is nu verouderd en achterhaald, en is nu vervangen door een meer bekende term - tennisarmband.

Tennisarmband

Waarom wordt een tennisarmband een tennisarmband genoemd?

 

De tennisarmband dankt zijn naam aan een prominente openbare gelegenheid, in tegenstelling tot zijn startpunt of hoedanigheid. Tijdens de US Open van 1987 verloor de bekwame tennisser Chris Evert haar George Bedawi-juweelarmband tijdens het midden van een wedstrijd. De speelster verzocht de autoriteiten om het spel te stoppen terwijl ze op zoek was naar deze vermiste armband , terwijl tv-kijkers en toeschouwers ook keken naar de nu beroemde zoektocht naar een tennisarmband .

 

De armband met edelsteen werd teruggevonden toen Evert ontdekte dat de rechtvaardiging voor het verdwijnen ervan was vanwege de vangst van het breken van de armband . Afgezien van het feit dat dit edelsteenspecialisten aanmoedigde om hun polsbandjes stevig vast te pakken, maar vanwege de bekendheid van deze opvallende openbare gelegenheid, waren tennisarmbanden zelf veel populairder.

Hoe draag je een tennisarmband?

Sinds deze opmerkelijke gelegenheid zijn de tennisarmbanden sindsdien uitgegroeid tot een beroemd designstuk dat op verschillende manieren kan worden gestyled. Het kan nonchalant worden gestyled, bijvoorbeeld Chris Evert's unieke doel voor de armband , of het wordt vaak gecombineerd met edelsteen studs of een edelsteen nekband om belangrijk te blijken te zijn voor een meer juiste edelstenen set. Voor iets meer unieks, of je het nu nonchalant of officieel wilt dragen, vind je de absoluut meest nieuwe edelstenen tennisarmband van onze assistent.

Denk je erover na hoe je een tennisarmband met een horloge kunt dragen? Het is echt een proclamatie van hoog design geworden om zowel een horloge als een tennispolsband om dezelfde pols te dragen - meestal met het horloge hoger op de arm dan de armbanden . Door een horloge toe te voegen aan de algemene mengelmoes, ontstaat een exquise stijl, die je een designvoorsprong geeft - en toch garandeert dat de edelstenen of edelstenen op je tennisarmband overeenkomen met die van het horloge voor een consistente stijl.

Een andere manier om een ​​tennisarmband te dragen , is als onderdeel van je trouwset . De tennisarmband geeft zijn aanpassingsvermogen weer en is een buitengewone keuze om dicht bij uw trouwringen te passen. Maak kennis met de verschillende soorten tennispolsbandstijlen en de historische achtergrond van tennisarmbanden van onze assistent.

Nu je je realiseert wat een tennisarmband van edelsteen is en hoe je een tennispolsband met een horloge draagt, is dit een ideale gelegenheid om ons assortiment tennispolsbandjes zelf te bekijken. Of je nu het echte spel speelt, een slim nieuw sieraad nodig hebt om te dragen voor een aanstaande gelegenheid of gewoon een ontspannen polsbandje nodig hebt om regelmatig te dragen, onze juwelen tennisarmband is de ideale beslissing. Als je nog meer vragen hebt over wat tennisarmbanden zijn , neem dan contact op met iemand van onze ondersteunende groep hier bij Lavindrey!